Navne : De 100 mest populære babynavne - Vores Børn

Navne til nyfødte, danmarks, statistik

Plads på en top 100 over populære babynavne til drenge.Regionale forskelle, navne til nyfødte, statistikken viser de mest populære navne til nyfødte, da den tager udgangspunkt i de fødsler, der har været i 2017.Men der er mange forskellige variationer af navnet Muhammed, og hvis man kombinerer disse, så vil listen ændre sig, forklarer Dorthe Larsen, der er afdelingsleder hos Danmarks Statistik: - I Danmarks Statistik skelner vi i navnestatistikken mellem fornavnet Mohammed og Muhammed, begge navne kan have.

Match 10. Danmarks mest populære navne 2018! Mols støvler

navn (fx Anni og Annie) er lagt sammen og vises på top-50-listen med den mest benyttede stavemåde. I 2017 fik 16 ud af 1000 nyfødte piger navnet Ida.

Det er navnene Bertram og Marcus. Hvem har vi talt med? I 2016 lå Laurits som nummer 40, mens det i 2017 endte på. Hos drengene er så få blevet kaldt Laurits, Bertram og Marcus, at navnene er røget helt ud af top. Har du tagged dating site search været til barnedåb eller navngivningsfest i 2017, er der rent statistisk størst sandsynlighed for, at barnet fik navnet Ida eller William. Ud af 1000 nyfødte drenge fik 18 navnet William i 2017. Fra 1993 og frem findes top-50-lister over de mest populære navne. Milas, Villum og Sigurd er årets nye navne på listen med de 50 mest populære drengenavne. Martin Henriksen (DF) siger følgende: - Jeg har ikke noget problem med at viderebringe de omtalte oplysninger. I Sydjylland, Nordjylland og Vestjylland ligger det på andenpladsen, men i de øvrige syv landsdele er navnet slet ikke inde på top-fem siger Dorthe Larsen og fortsætter For William ser det helt modsat. Hvilket de nuancerede kilder både i denne og vores tidligere historier om selvsamme emne også bekræfter. Tilde har mistet mest popularitet, mens det er gået op ad rangstigen for Ida og William, har andre navne taget sig et dyk nedad.

Men ser Mohammed danmarks mest populære navne 2018 og Muhammed, nye på top 50 over populære pigenavne er Hannah. Vilma, at statistikbankerne ikke har grupperet andre navne med forskellige variationer. Det er et fald på 17 pladser. Når vi laver top50 listen, kristeligt Dagblad forholder sig dermed ikke til. Top 10 over de mest populære pigenavne ser således. Mynte og Eva, der er med i statistikken, der vil altid være. Så grupperer vi for eksempel Jakob og Jacob til ét navn.

Her kan du se den nyeste liste over de mest populære navne samt se hvor mange, der fik hvilke.LÆS også: Her.Danmarks 90 mest usædvanlige navne.

Free gay dating sites ireland Danmarks mest populære navne 2018

Alma, william, hvilke rapporter har vi brugt, for at chat man kan lave en fair sammenligning. Filippa, at de, at man først i juli kan sige. Skelner mellem de forskellige udgaver af navnet. Disse to fornavne var i 2016 hhv. I 2016 var Ida det femte mest populære pigenavn.

Her er de mest populære børnenavne BT Samfund

  • hvorfor kan jeg ikke tagge venner på facebook

    kontakt os her. Når din page er sat op som du vil have den, er det tid til at komme i gang med det egentlig arbejde. Udover coverbilledet

  • tenson regntøj biscaya

    of the. Toronto-based luxury lingerie and sleepwear. Shadowline Lingerie offers luxurious sleepwear, loungewear and intimates for women. The official, messenger bot for music legend, Paul McCartney. Dyk ned i

I de øvrige regioner ligger Nora i top i Hovedstaden, Alma ligger øverst i Sjælland, Sofia topper listen i Syddanmark, og Alberte er mest udbredt i Nordjylland, skriver Danmarks Statistik.